Werkwijze

Ons aangeboden vakantieverblijf is particulier eigendom, u huurt rechtstreeks bij de eigenaar van het verblijf. Vertrouwd, direct contact met ons die alles van de camping en het verblijf weten. Als u interesse heeft dan kunt u altijd een mail sturen naar europa-holidays@hotmail.com, bellen op 00316-11176423 of reageren via de site door op de knop ‘Contact’ te klikken

Boeking:

Als u definitief wilt boeken ontvangen wij van u graag een email met daarin de gewenste vakantie data en uw gegevens (dit kan via de pagina boeken). Overigens mag u natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen om te reserveren. Van ons zult u per mail een bevestiging, een factuur en een huurcontract ontvangen.

Betaling:

Betaling verloopt geheel via de eigenaar van de vakantieverblijven. Bij het reserveren ontvangt u een factuur met alle gegevens voor het betalen van uw verblijf. Bij vroege reserveringen vragen wij een aanbetaling van 20% van uw reissom. Het restbedrag (80%) dient uiterlijk 8 weken voor aankomst te zijn betaald. Voor betaling accepteren wij bankoverschrijving of Paypal.

Als uw betaling en het ondertekende huurcontract bij ons binnen is krijgt u van ons een complete informatiefolder met alle informatie van de camping en het vakantieverblijf, en een incheckbewijs.

Aankomst:

Bij aankomst op de camping kunt u zich melden bij de receptie van de camping met het boekingsbewijs welke u van ons hebt ontvangen. Bij de receptie zult u dan de sleutels van u verblijf krijgen en eventueel nog een borg of toeristenbelasting betalen. Aankomst is vanaf 15:00u.

Vertrek:

Bij vertrek dient u uw verblijf voor 10.00u te verlaten en de sleutels in te leveren bij de receptie. Hier ontvangt u dan ook (indien van toepassing) gelijk uw borg contant terug.